Tandregulering i Ballerup

– Hvem kan få rettet tænder?

Tandregulering Ballerup udført af specialtandlægeAlle skal have mulighed for at få tilbuddet. Mange er kede af placeringen af tænderne, men det handler også om, at kunne holde dem rene.

Tætsiddende tænder får oftere parodontitis og caries. Er uheldet ude tilbyder vi også parodontitis behandling i Ballerup.

Tandregulering Ballerup for voksne

Også voksne kan få en tandregulering i Ballerup. Der kan være et kosmetisk behov eller funktionelt.

I øjeblikket tilbyder vi kun tandretning med Invisalign – de gennemsigtige skinner. Det er en serie af plastskinner, der langsomt flytter tænder hen i den aftalte og ønskede placering.

Det er næsten umuligt at se eller høre på talen, at vores patienter har skinnen på. Den har man på hele tiden, undtagen ved måltider og tandbørstning.

Det tager lidt længere tid end med fast bøjle, men giver en kosmetisk løsning for dem, der ikke kan se sig selv med den konventionelle tandbøjle.

Hvad skal man tænke på ved tandregulering?

Herunder kan du læse mere om tandregulering i Ballerup.

Det kan være en stor beslutning at sige ja til en behandling, der kan tage op til flere år. Men vi har aldrig oplevet nogle, der har fortrudt undervejs eller efterfølgende siger, at det ville de aldrig have gjort, hvis de havde kendt konsekvenserne.

Alle behandlinger slutter af med en lille tråd, der monteres fast bag på fortænderne for at fastholde slutpositionen.

Kontakt til tandregulering i Ballerup

Vi glæder os til at hjælpe dig til en smukt og naturligt smil i Tandlægehuset, Ballerup. Kontakt os på telefon: 44 97 02 17.