Porcelænsfacader

Mange drømmer om at forbedre deres smil med porcelænsfacader

Og der er ingen tvivl om, at et smukt smil åbner døre.

Hos Tandlægerne på Linde Allé har vi stor erfaring, ikke blot med porcelænsfacader men også med plastfacader, som du kan læse mere om her
Vi har lavet mange porcelænsfacader, vi skaber flotte resultater, og vi kan skabe et til dig også. Og dermed give dig præcis dét smil du ønsker.
Vi lover dig godt håndværk, der holder længe og et smil, du bliver glad for.

Hvornår bruges porcelænsfacader?

Porcelænsfacader bruges ved behov for optimal æstetik, da overfladen på porcelæn er uovertruffen hvad angår overfladestruktur, farvestabilitet og holdbarhed.

I øjeblikket ses en stor udvikling indenfor behandling med porcelænsfacader, og behandlingerne kan udføres mere og mere skånsomt. Dog er det stadig indledningsvis nødvendigt at fjerne lidt af tændernes emalje ved påsætning af porcelænsfacader

Nogle gange kan alternativet til porcelænsfacader være en tandregulering. Tandregulering kan dog kun ændre på tandstillingen men ikke på form eller farve. Er problemet misfarvning kan tandblegning ofte være løsningen, og det tilbyder vi naturligvis også her i klinikken.

Kontakt Os

Porcelænsfacader

Behandlingen

Behandlingen foregår ved, at tænderne slibes til, hvorefter der tages et aftryk, der sendes til vores dygtige, tandteknikere, hvorefter der fremstilles midlertidige facader.
Tandteknikeren fremstiller dine porcelænsfacader og for at opnå bedst muligt resultat, foretager teknikeren individuel farveprøve og indprøvning af tandfacaderne.

Efter to uger indprøves porcelænsfacaderne på klinikken, og når både du og tandlægen er tilfredse, limes de fast på tandoverfladen.

Porcelænsfacader

Vi er professionelle

Hos Tandlægerne på Linde Allé, har vi mange års erfaring med porcelænsfacader, og vi har fremkaldt mange smukke smil i Ballerup og omegn. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsmaterialer fra markedsførende producenter. På den måde kan vi skabe langtidsholdbare porcelænsfacader, der glæder dig, hver gang du ser dig selv i spejlet.

I klinikken videreuddanner vi os løbende, ligesom vi deltager i kurser og seminarer. Derfor er vi opdateret indenfor nyeste trends og teknikker, og vi behandler dig godt. Så du er i trygge hænder hos os.

Medarbejdere

Kontakt os i dag

Drømmer du om et smukt smil, så ring på 44 97 02 17 og hør mere. Vores imødekommende medarbejdere er klar til at besvare dine spørgsmål, ligesom du kan bestille tid her.

Er du allerede kunde, kan du også booke tid her

BOOK TID HER

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Ballerup

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé