Tandblegning

Drømmer du om blegning af tænder?

Hvis du går med et ønske om en hvid perlerække i munden, bør du overveje nogle forskellige ting, inden du påbegynder en blegning af dine tænder.

I tandklinikken på Linde Allé tilbyder vi tandblegning med æstetisk flotte resultater, eller sagt på en anden måde - med et naturligt resultat, der passer til dit ydre.
Vi rådgiver dig grundigt, så du er klædt på til at vurdere, om tandblegning er den rette løsning for dine tænder. Og vi gennemgår alle fordele og ulemper med dig.

Hvad misfarver tænderne?

Når det gælder misfarvning af tænder, skyldes det i mange tilfælde indtagelse af kaffe, te, rødvin og cigaretter. Men nogle oplever også at tænderne ændrer farve, når de bliver ældre.

Dette sker fordi emaljen nedslides, hvorefter tandbenets varme farve skinner igennem. Hvis du indtager store mængder sukkerholdige læskedrikke, eller du spiser meget frugt, kan dette også medvirke til misfarvning af tænderne.

Tandblegning

Vi er kyndige rådgivere i blegning af tænder

Vores personale ved alt, der er værd at vide om tandblegning.Og vi rådgiver dig grundigt, så du ikke kommer til at tage en beslutning,
du kommer til at fortryde senere.

Hvis du fx er storforbruger af rødvin og cigaretter, giver det måske ikke så meget mening at blege dine tænder, da misfarvningen hurtigt vil komme igen.
Og da der ved tandblegning opløses lidt af tandens emalje, hver gang en blegning foretages, kan behandlingen derfor ikke gentages ofte.

Selvom vi har skabt mange smukke smil, har vi også frarådet tandblegning. Det kan fx være i tilfælde, hvor der er store gamle fyldninger,
der kan udskiftes, tænderne er snavsede eller lignende. I disse tilfælde hjælper tandblegning ikke, før de andre udfordringer er løst.

Kan jeg få tandblegning?

For at kunne svare på det spørgsmål er vi nødt til at se dig på klinikken.
Ved konsultationen gennemgår vi tændernes tilstand, hvorefter vi vil komme med vores anbefalinger.

Du kan læse meget mere om tandblegning her

Gode råd om tandblegning

  • Bleg kun tænder, hvis det er strengt nødvendigt.
  • Har du behov for tandblegning så tal med os om, om tandblegning er velegnet til dig og hør om eventuelle bivirkninger.
  • Gentag kun blegning sjældent.
  • Og undgå efterfølgende fødevarer, der er kendt for at misfarve dine tænder

Kontakt os

Vi sidder klar til at betjene dig på 44 97 02 17. Du kan også sende os en mail her

Hvis du allerede er kunde i klinikken, kan du booke din tid her

BOOK TID HER

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Ballerup

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé