Tandkirurgi i Ballerup

– Konstant opdateret i tandkirurgi i Tandlægehuset i Ballerup

Opdateret tandkirurgi Ballerup hos Tandlægehuset Linde AllèAlt foregår i hygiejniske og trygge omgivelser. Vores personale kan vejlede og rådgive om den behandling, der er bedst for dig.

Vi følger den udvikling, som Rigshospitalets tand-mund-og kæbekirurgiske afdeling anviser. Der er mange kurser på dette område, og vi deltager alle på klinikken i mange af kurserne.

Vi kan foretage alt fra operativ fjernelse af visdomstænder, cyster og betændelsestilstande til avancerede implantat-behandlinger. Kontakt os for at høre, om vi kan dække dit behov. Vi laver gerne en forundersøgelse, så du kan få pris og forløb at vide.

Inden tandoperationen tager vi røntgenbilleder af kæben, så vi kan forberede os bedst muligt. Det er vigtigt ved al tandkirurgi.

Vi skal også vide, om du tager noget medicin dagligt. Det er vigtigt, så du kommer gennem behandlingen med færrest mulige gener. Vi forbereder dig også på, hvor mange dage, du skal regne med at være sygemeldt og påvirket af kæbeoperationen.

Mange tandkirurgiske indgreb er af akut karakter pga. smerter. Det håndterer vi også, da vi dagligt sørger for, at have tider til patienter med tandpine.

Tandkirurgi Ballerup, hvor dine behov bliver taget hånd om

Herunder kan du læse mere tandkirurgi i Ballerup.

Parodontose-operationer, rodspidsamputationer, tunge-læbe-bånds-kirurgi, plastikkirurgisk tandhalse, knækkede tænder og meget mere. Der er næsten ingen grænser for vores tilbud inden for tandkirurgi. Vores udstyr bliver hele tiden opdateret, så operationerne er hurtigt og effektivt overstået.

Hører du til dem, der er angst for at få lavet disse indgreb og udsætter det, så kom til os i Tandlægehuset, Ballerup.

Vi har specialiseret os i at tage os af patienter, som dig, med særlige behov. Vi taler om forløbet og finder ud af, hvordan netop du kan gennemføre en operation.

Vi har mange tilbud som musik, hyggeplaid, samtaler inden og under behandlingen. Vi tilbyder også narkose i de tilfælde, hvor vi sammen finder, at det er den bedste løsning. Vi kan som regel finde en vej, også til dig.

Kontakt til tandkirurgi i Ballerup

Ring og hør nærmere om mulighederne på telefon: 44 97 02 17. Tandlægehuset, Ballerup.