Generelt

Nye patienter

På Linde Allè er vi interesseret i at lære vores patienter at kende, da det ofte er et spørgsmål om kemi og tillid for at føle sig godt tilpas i tandlægestolen. Derfor sætter vi ekstra tid af til undersøgelse første gang du kommer på klinikken, så vi har god tid til at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Når du kommer første gang på klinikken, ser vi gerne du kommer 10-15 min. før aftalt tid, så vi har tid til at registrere dig i vores journalsystem.

Du får udleveret et helbredsskema samt et spørgeskema, der vil blive inddraget i den efterfølgende samtale samt undersøgelse hos tandlægen.

Generelt

Det er vigtigt, at du medbringer sygesikringsbevis samt evt. medicinliste og medicinkort.

Journal og røntgenbilleder fra tidligere tandlæge kan rekvireres. Det vil være en fordel, hvis dette allerede er modtaget, inden du kommer første gang på klinikken.

Adresseændring

I tilfælde af ændringer af adresse, mobil nr., fastnet nr. og email adresse er det vigtigt, at du meddeler det i vores reception, så vi kan få dine data opdateret og derved kan servicere dig bedst muligt.

Afbud/udeblivelser

Vi ser helst, at afbud sker senest dagen før den aftalte tid. Ved afbud mindre end 2 timer, opkræver vi svarende til udeblivelsesgebyr efter gældende takster. Udebliver du fra en aftalt tid, opkræver vi også et udeblivelsesgebyr efter gældende takster.

Hvis der er aftalt en behandlingslængde på mere end 30 min. tillægges der yderligere gebyr pr. 15 minutter ud over de første 30 min.

Vi forsøger at undgå ventetid og forventer derfor at du kommer til tiden.

Hygiejne

Vi har konstant fokus på klinikkens hygiejne, hvorfor klinikken opfylder alle retningslinier for håndtering af instrumenter, rengøring mm.

Vi deltager løbende i kurser, for altid at kunne være på forkant med den mikrobiologiske udvikling.

Generelt

Priser

Liste med priser findes her.

Priser

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Ballerup

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé