Tandproteser

I Tandlægehuset Linde Allé har vi mange års erfaring med tandproteser

Vi laver tandproteser i samarbejde med dygtige, kliniske tandteknikere i Ballerup.

Der anvendes udelukkende kvalitetsprodukter fra førende producenter, hvilket er din garanti for en flot og langtidsholdbar løsning.
Vores professionelle team har de bedste forudsætninger for det arbejde. Vi videreuddanner os løbende, så vi altid er opdateret indenfor nyeste teknikker og muligheder.

Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en erstatning for manglende tænder, der kan tages ud og sættes tilbage i munden igen. Hvis du ikke har mistet alle tænder, kan du få lavet en deltandprotese. Hvis alle tænderne er mistet, har vi mulighed for at lave en heltandprotese.

Vi sørger for, du får et flot og naturligt udseende, samtidig med du får en følelse af, at det er dine egne tænder, der sidder fast. Man kan placere tænderne på tandprotesen, så det ligner dine egne tænder, fra før de blev syge.

Tandproteser
Tandproteser

Når den kliniske tandtekniker skal lave din tandprotese

Er det normal praksis, at der bruges billeder fra din ungdom, for at få det til at ligne det oprindelige ydre. Farven er også vigtig. Selvom mange drømmer om kridhvide tænder, anbefaler vi typisk ikke dette, da det ikke passer til et modent ansigt.

Uanset hvad dit udgangspunkt er, rådgiver vi dig grundigt, og vi lover dig en langtidsholdbar tandprotese, du bliver glad for. Du kan i øvrigt læse meget mere om tandproteser her

Vedligeholdelse af din tandprotese

Det er vigtigt, at du holder dine resterende tænder og protesen på samme måde, som du bør holde naturlige tænder.

Tandproteserne skal tages ud, når de øvrige tænder skal børstes, og tandprotesen børstes separat.

Vi vejleder dig naturligvis i den rette metode for dig.

Tandproteser skal børstes i koldt vand med håndsæbe og med en børste, der ikke bruges til tandpasta. Varmt vand vil få protesen til at ændre facon, og tandpasta ridser den. Derfor er det vigtigt, du er obs på dette.

Fyld lidt vand i håndvasken mens du børster tandprotesen, så den ikke knækker, hvis du taber den ned i vasken. Er der kommet kalk på protesen, kan du lægge den i eddikevand et par timer, hvorefter du let kan børste kalken af.

Brug aldrig skarpe eller spidse remedier til at fjerne kalk.

På apoteket findes hjælpemidler til rensning samt en speciel lim, der kan få tandprotesen til at sidde bedre fast.

Er der problemer med at få din protese til at sidde fast, er det muligt at montere såkaldte tryklåse på dine egne tandrødder eller konstruere implantater med tryklåse.

Det er naturligvis vigtigt, du passer dine regelmæssige tandeftersyn, så vi kan sikre, at alt fungerer efter hensigten

Kontakt os

Hvis du er usikker på, om du har tandkødsbetændelse eller parodontose så ring til os på 44 97 02 17 og bestil en tid, så vi kan undersøge dine tænder.

Hvis du allerede er patient på klinikken, kan du bestille en tid her

BOOK TID HER

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Ballerup

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé