Tandlæge Smørum

Velkommen til Tandlægehuset Linde Allé, tandlæge Smørum og Ballerup.

I vores klinik tilbyder tandlægerne professionel tandbehandling ud fra dit konkrete behov.

Vi har syv lyse og moderne behandlingsrum i klinikken. Fra disse har vi det optimale udgangspunkt til varetagelse af almindelig tandpleje og større tandbehandlinger, og vi tilbyder bl.a. paradentosebehandling, implantatbehandling og tandkirurgi.

Søger du tandlæge Smørum, kan vi hjælpe. Vi har stor viden om behandling med plastfyldninger, krone-, bro- og rodbehandling samt fjernelse af visdomstænder. Og ligegyldigt om du skal have en tandrensning eller paradentosebehandling, lover vi en professionel tilgang til din behandling.

Vi tilbyder også fuldkæberøntgen (panoramarøntgen), der giver et tydeligt billede af over- og underkæbe inkl. kæbeled og bihuler.

Vi ønsker derudover udelukkende at anvende dokumenterede metoder, ligesom kroner, broer og aftagelige proteser er biokompatible og udføres i samarbejde med danske teknikere.

Vi har mange patienter fra Smørum

Søger du tandlæge Smørum, er du kommet til rette klinik. Vi mange faste patienter fra Måløv, hvilket ikke alene skyldes vores gode ry og den høje kvalitet af vores arbejde.

Mange patienter vælger os, fordi klinikken er let tilgængelig, uanset om du kommer med privat eller offentlig transport. Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved klinikken, så vi er lettilgængelige - også når du kommer fra Smørum.

Klinikken har åben for nye patienter, og vores tandlæger byder velkommen til patienter fra Måløv.

BOOK TID HER

Tandlæge Smørum

Tandlæge Smørum der kan tage hurtigt imod dig

Døjer du med tandpine, skal du ikke vente længe på at kunne få tid hos din tandlæge.

I klinikken sørger vi for altid at have tilgængelige akuttider. Du kan derfor normalt få en tandlægetid samme dag, du kontakter os.

Så uanset om du kontakter os telefonisk for tidsbestilling, eller du sidder i vores venteværelse, og venter på din behandling, lover vi kort ventetid.

Klinikkens personale

Tandlæge Smørum

I klinikken arbejder vores 20 personers store team, der består af kompetente tandlæger, tandplejere, kirurger og klinikassistenter.

Klinikassistenterne bistår under alle behandlinger, og vi er i stand til at levere tandbehandling af høj kvalitet og ud fra dine konkrete behov.

Vi sørger altid indledningsvis for grundig rådgivning, både i forhold til konkrete behandlinger og forebyggelse. Og vi prioriterer efteruddannelse højt, så vi er opdateret indenfor nyeste teknikker og trends.

Vores forretningsfilosofi

Vi ønsker, at du skal kunne få alle behandlinger i klinikken. Derfor kan vi, servicere dig fra en og samme adresse, selv når der er tale om ekstraordinære og komplicerede behandlinger.

Vi bruger den tid, der kræves, for at du kan føle dig tryg. Derudover har vi sørget for at skabe en afslappende atmosfære i klinikken. Så selv hvis du hører til blandt dem, lider af tandlægeskræk, kan du læne dig tilbage i stolen og slappe af.

Vores erfaring med patienter med tandlægeskræk er stor, og vi har en del patienter fra Smørum, der vælger os, fordi vi tilbyder tryg og smertefri behandling.

Kontakt Os

Tandlæge Smørum

Klinikkens beliggenhed

Tandklinikken er centralt beliggende i centrum af Ballerup med blot to minutter til Ballerup S-togstation og busholdepladsen.

Kommer du kørende i egen bil, er der gratis parkering lige ved siden af klinikken.

Kontakt din tandlæge Smørum. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon: 44 97 02 17. Du kan også sende os en mail her.

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Smørum

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé