Tandlæge Måløv

Velkommen til Tandlægehuset Linde Allé, din lokale tandlæge Måløv og Ballerup.

Tandlægerne i vores klinik tilbyder tandbehandling og -regulering, med dig i centrum og på et højt fagligt niveau.

I vores klinik har vi syv velindrettede og moderne behandlingsrum. Dette giver os det rette udgangspunkt til at varetage almindelig tandpleje såvel som større tandbehandlinger herunder fx paradentosebehandling, implantatbehandling og kirurgi.

Vi har mange års erfaring med plastfyldninger, krone- og brobehandling, rodbehandling og fjernelse af visdomstænder. Skal du have foretaget en tandrensning, eller almindelig paradentosebehandling, udføres dette af vores dygtige tandplejere, der er omhyggelige og imødekommende.

Udover ovenstående tilbyder vi fuldkæberøntgen, der giver et klart billede af over- og underkæbe inkl. kæbeled og bihuler.

I vores klinik anvender vi udelukkende dokumenterede metoder, ligesom vi benytter biokompatible materialer. Kroner, broer og aftagelige proteser udføres i samarbejde med danske teknikere.

Vi har mange patienter fra Måløv

Har du søgt efter tandlæge Måløv, er du kommet til det rette sted. I vores klinik har vi mange faste patienter fra Måløv. Det skyldes ikke alene vores gode ry og kvaliteten af vores arbejde.

Mange patienter vælger også vores klinik, idet vi er centralt placeret i forhold til både bus og tog. Og der er gode parkeringsmuligheder tæt ved klinikken, så vores tilgængelighed er ideel, også når du kommer fra Måløv.

Vi har pt. kapacitet til nye patienter, og vores tandlæger byder velkommen til patienter fra Måløv.

BOOK TID HER

Tandlæge Måløv

Tandlæge Måløv med kort ventetid

Har du tandpine, skal du ikke vente flere dage på at kunne få tid hos din tandlæge.

I vores klinik sørger vi derfor altid for at have mulighed for at tildele akuttider. Derfor kan du normalt få en tid, samme dag du kontakter os.

Kort ventetid for vores patienter er vigtig for os, uanset om du kontakter os telefonisk for tidsbestilling, eller du sidder i vores venteværelse og venter på din behandling.

Vores personale

Tandlæge Måløv

I klinikken møder du vores 20 personers store team, der består af kompetente kirurger, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Klinikassistenterne bistår ved alle behandlinger, hvorfor vi altid er i stand til at tilbyde behandling af høj kvalitet, naturligvis tilpasset dine konkrete behov.

Da det er vigtigt for os at være opdateret på nyeste teknikker og trends, prioriterer vi efteruddannelse højt. Og vi sørger altid for grundig rådgivning, både i forhold til konkrete behandlinger og forebyggelse.

Vores forretningsfilosofi

Vi ønsker at gøre det nemt for dig. Derfor kan vi, uanset hvad dine behov er, servicere dig fra en og samme adresse, selv når der er tale om ekstraordinære indgreb.

Vi vægter en personlig tilgang til den enkelte kunde højt, og vi sørger for, du kan føle dig tryg. Derfor har vi gjort ekstra meget ud af at skabe en afslappende atmosfære. Så selv hvis du lider af tandlægeskræk, kan du slappe af, uanset hvilken behandling du skal have foretaget.

Vi har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk, og vi har en del patienter fra Måløv, der vælger os som tandlæge, fordi vi kan tilbyde tryg og smertefri behandling.

Kontakt Os

Tandlæge Måløv

Klinikkens beliggenhed

Tandklinikken er centralt beliggende blot to minutters gang fra Ballerup S-togstation og busholdepladsen.

Kommer du i bil, er der gratis parkering lige ved klinikken.

Kontakt os i dag på telefon: 44 97 02 17. Du kan også sende os en mail her.

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Måløv

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé