Tandimplantat i Ballerup

– Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat fungerer som en mistet rod. Det består af titanium, som er et vævsvenligt materiale, der vokser sammen med din egen knogle. På implantatet kan man bygge en porcelæn-krone. Når behandlingen er færdig, kan man ikke se forskel på en pæn, intakt tand eller det nye tandimplantat. Det er en fantastisk reservedel.

Hvis man mangler mange tænder, kan man få lavet en implantatbro, hvor der sidder porcelæn-kroner sammen over gummen, hvor der mangler tænder. Når behandlinger er færdig, er der en god fornemmelse af, at det er ”rigtige” tænder. Man føler ikke, at det er et fremmedlegeme. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig omkring tandimplantat i Ballerup.

Nogle mennesker med proteser har brug for, at få proteserne til at sidde bedre fast. Et implantat med en tryklås, der passer til helproteser, gør underværker. Proteserne kommer til at sidde helt fast. Hvis du er ked af din delprotese, kan den måske erstattes med implantater. Tal med os om tandprotese i Ballerup og dine muligheder for fastsiddende tænder.

Materialer til tandimplantat

Vi bruger fortrinsvis Astras implantater, der har over 30 års erfaring og forskning bag sig. Astra er et af de førende implantat-systemer i verden. Det er et system, der er meget let at arbejde med, både for kirurgen og tandlægen, der sætter kronen på. Astra giver livslang garanti på sine reservedele. Man kan regne med, at et tandimplantat holder i 15-20 år.

Kontakt til tandimplantat i Ballerup

Vi udfører en forundersøgelse og hjælper dig til at få den bedste løsning i Tandlægehuset, Ballerup. Ring og hør nærmere på telefon: 44 97 02 17. Tandlægehuset, Ballerup.