Tandbehandling i Ballerup

Har du brug for tandbehandling?

Du har brug for tandbehandling, hvis du i munden oplever smerter, ømhed, hævelse, rødme, blødning eller pus fra tandkød,
løse tænder eller dårlig ånde.

Eller du er utilfreds med tændernes udseende, så kig ned til Tandlægehuset – Din tandlæge i Ballerup.

Især blødning fra tandkødet er et advarselstegn på, at der er en sygdomsproces i gang. Ofte er blødning det første tegn på parodontitis, men dårlig ånde kan også være
tegn på sygdommen. Det kan også være tegn på, at du har være sjusket med mundhygiejnen.

Vi anbefaler mindst et årligt eftersyn hos tandplejeren.

Tandplejeren kan optimere dine vaner for at forebygge små, som store sygdomstilstande i munden.

Regelmæssig tandeftersyn mindsker risikoen for tandsygdomme, og vil derfor i det lange løb, gøre dine udgifter til tandbehandling og ubehag langt mindre.

BOOK TID HER

Tandbehandling i Ballerup

Vi kan også udføre store tandbehandlinger

Vores tandbehandling i Ballerup giver også mulighed for:

Eftersyn, tandrensning samt parodontitis behandling i Ballerup med de nødvendige røntgenbilleder foretaget primært af vores tandplejere.
De har fokus på netop denne forebyggende behandling. En tandlæge er altid med ved større behandling og udfører disse.

Udover almindelige eftersyn og tandrensninger, udfører vi også større behandlinger som:

Tandfyldninger lavet af plast, som er sundere for tænderne end sølvfyldninger, da materialet ikke ændrer størrelse, som sølvfyldningerne gør.
Plast binder tandvævet sammen, og så ser det langt pænere ud. Vi tilstræber en farve på plasten, så fyldningen ligner din egen tand.

Kroner er en støbt hætte, der sidder på din rest tand.

Hvis tanden er knækket eller en stor fyldning ikke holder, kan vi redde resten af tanden ved at sætte en guld- eller porcelæn-krone på. Så bliver tanden ligeså stærk som en rask tand.

Tandbehandling i Ballerup

Hvis der er revner i tanden, som giver dig tyggesmerter eller kuldefølsomhed, kan en krone være en god løsning i stedet for at rodbehandle tanden.

Kronen vil virke som et spændebånd, så den ikke vrider sig og måske knækker under tygning.

Hvis din tand er blevet rodbehandlet, skal du regne med inden for kort tid, at have en tand-krone med rodforankret stift.

Rodbehandlede tænder knækker let, da der ikke er nogen nerve i roden, der kan advare tyggemusklerne om et hårdt fødeemne. Desuden er tanden ofte meget udboret.

Implantater og broer

Implantater laver vi, når en tand mangler. Det er en titanium-skrue, der sættes fast i kæben. Der monteres efter nogle måneder er krone på implantatet.

Grundet til, at man venter lidt med kronen er, at man vil sikre at skruen sidder helt fast. Vi bruger kun materialer, der er de bedste på markedet. Vi giver dig garanti på, at du har implantatet i mindst 5 år.

Man kan også få hel-proteser til at sidde bedre fast ved tryklåse mellem protesen og implantatet. Også større rekonstruktioner kan sættes på implantater, så kronerne sidder helt fast og fungerer som egne tænder.

Vi hjælper dig gerne, når skaden er sket. Sammen finder vi den bedste løsning

Broer kan vi lave til dig, hvis du mangler en tand, du ikke kan undvære. De to tænder ved siden af gummen uden tand, bliver slebet til en krone, og de 3 kroner blive derefter cementeret på dine tænder. Det fungerer fuldstændigt som dine faste tænder.

Tandbehandling i Ballerup

OSS-skinner og bidskinner

OSS-skinner fremstiller vi til dig, hvis du eller din partner lider af din snorken. Er du træt af snorken, så er skinnen en god mulighed for at få ro i soveværelset. Ved lette søvnapnø er OSS-skinnen langt behageligere at sove med end et CPAP-iltapparat.

Tandbehandling i Ballerup

Bidskinner er en hård plastik-”hestesko”, som vi får lavet hos en dansk tandteknikker. Den passer kun til dig, og er derfor ikke en standard-skinne.

Du kan have behov for en skinne uden at vide det. Tandplejeren ser ved hver undersøgelse efter, om dine tænder slides mere end normalt.

Nogle ved selv, at de skærer tænder om natten, da de ofte vågner med hovedpine, trætte kindmuskler eller kæbeled. Andre i soveværelset kan være generet af lyden, ligesom snorken.

Bidskinnen forhindrer en låsning i kæben, hvor syre fra muskelspændinger ofte giver myoser. Uden skinne kan enkelte tænder blive ømme, sågar reagere med tandpine ved overbelastning om natten.

Professionel tandbehandling i Ballerup

Vi uddanner os hele tiden hos Tandlægehuset på Linde Allé i Ballerup, så du får den bedste behandling, der passer til dig.

Derudover overholder vi alle krav og regler udstukket af sundhedsmyndigheder, patientbeskyttelse- og arbejdstilsyns-styrelse.
Så du kan trygt komme til os, når du skal have foretaget en af mange tandbehandlings muligheder.

Ring og hør nærmere om alle vores tandbehandlinger på telefon: 44 97 02 17. Tandlægehuset, Ballerup.

Kontakt Os

Tandlægehuset Linde Allé Vi lægger vægt på moderne tandlægebehandling hos din tandlæge i Ballerup

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid så kontakt os på 44 97 02 17.

Du kan også sende en mail her

Kontakt Os

Skriv til Tandlægehuset Linde Allé