Velkommen

Velkommen til Tandlægehuset Linde Allé. Vi tilbyder behandling og tandregulering i Ballerup – altid med patienten i centrum – på et højt fagligt niveau i et uformelt miljø.

Klinikken er en af Danmarks mest moderne klinikker beliggende centralt i Ballerup lige ved S-togstationen. Vi har syv veludstyrede behandlingsrum, hvilket gør os i stand til at foretage såvel almindelig tandpleje samt større behandlinger (fx implantatbehandling, paradentose-kirurgi og tandregulering).

Vores professionelle 20 personer store team består af kirurger, tandlæger, tandplejere, reguleringstandlæge samt klinikassistenter.

Vores tandlæger foretager alle former for tandlægearbejde, fx plastfyldninger, fjernelse af visdomstænder, krone- og brobehandlinger samt rodbehandlinger. Tandrensning og almindelige paradentosebehandling varetages af vores tandplejere, som er specialister indenfor netop disse områder.

Vores erfarne klinikassistenter er i stand til at deltage aktivt i behandlingerne. Vi kan således – på alle områder – levere en behandling af høj kvalitet, som er tilpasset dine personlige behov.

Vi kan desuden tilbyde fuldkæberøntgen (panoramarøntgen), som gengiver hele over- og underkæbe incl kæbeled og bihuler.

Filosofi

Det er Tandlægehusets ønske, at vores patienter får en optimal behandling. Alt under samme tag, så du kender huset og personalet selv i situationer, hvor der skal foretages et ekstraordinært indgreb.

Vi prioriterer efteruddannelse højt og lægger vægt på at informere og få vores patienter til aktivt at deltage i ansvaret for bevarelse af deres tænder.

Vi bestræber os på, at såvel patienter som ansatte har en behagelig oplevelse af Linde Allé 3. Vi anvender udelukkende evidensbaserede metoder samt biokompatible materialer. Al arbejde, der skal indsættes i munden, er leveret af danske teknikere.

Vi bestræber os på kort ventetid i såvel telefon for tidsbestilling og i venteværelset.

Akutte behandlingsbehov skal helst tilses samme dag.

Vi har åbent for tilgang af nye patienter.