Terapeut / Angst for tandbehandling

Følelser for tænder – angst for tandbehandling

Alle skal have mulighed for at passe godt på deres tænder. Men angst for tandbehandling kan være grund til, at vi har modstand for at gå til tandlægen.

Der kan være mange grunde til, at vi er bange for at gå til tandlægen:

– Ubehagelige eller dårlige oplevelser fra tidligere tandlægebesøg med smerter og mangelfuld information m.m.

– Det kan være oplevelsen af kontroltab. En følelse af at det er tandlægen, der bestemmer alt, og man som patient ingen ”kontrol” har over situationen.

– Det kan også være svært at gå til tandlægen, hvis man har en oplevelse af, at det er grænseoverskridende. Når tandlægen ser en i munden, kan det for nogle opleves meget privat.

Der findes mange flere årsager til, hvorfor man kan have problemer med at gå til tandlægen.

Vi i Tandlægehuset på Linde Allé mener, det er en alvorlig sag, når et menneske ikke har mulighed for at passe godt på sine tænder, og vi har stor forståelse for den følelsesmæssige modstand, der måtte være.

Vi tilbyder derfor samtale med en erfaren terapeut, som kan hjælpe med at konkretisere problemstillingen og derved imødekomme de behov, der måtte være for at en god tandlægebehandling kan forekomme. Det er vigtigt, at man kan give sig selv mulighed for den nødvendige og ønskede behandling og få en god tandlægeoplevelse.

Samtalerne foregår i Tandlægehuset i et charmerende og trygt lokale.
Du er velkommen til at kontakte os i Tandlægehuset. Du kan også ringe direkte til terapeuten.

Direkte tlf til terapeuten Signe Storr: 40 11 77 72

Tandlæge og terapi.